Demonteringsarbetare i Katrineholm

Demonteringsarbetare i Katrineholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi för kunds räkning återvinningsarbetare till Katrineholm. De huvudsakliga uppgifterna är sortering och demontering av elektronik. Du jobbar i ett team med högt tempo och god närvaro. Att arbeta i produktionen innebär fysiskt arbete som noggrant utförs för att säkerställa kvalitén, Arbetstiden är förlagd på dagtid och det kan förekomma jobb på kvällstid.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet av industriarbete och trivs med högt tempo. Du är en ödmjuk person som trivs i stressiga situationer och hanterar dessa på ett lösningsorienterat vis. Du är och noggrann, ansvarstagande och tycker om att arbeta i grupp då samarbete är något som för verksamheten framåt. Det är meriterande om du har teknisk fallenhet samt truckkort. Du är bosatt i Katrineholm med omnejd och vi ser som en merit om du är tvinrixvaccinerad.

Om oss
Vi tror på människor.
På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Andersson på frida.andersson@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.