Anläggningsarbetare inom process och industri via Pema People i Katrineholm.

Anläggningsarbetare inom process och industri via Pema People i Katrineholm.

Just nu söker vi på Pema People fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare inom process och industri kommer du arbeta med gjutning och bearbetning av betongelement till byggnation. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

I jobbet ingår till exempel att
  • sköta planeringen av ditt eget arbete
  • förbereda husfundament efter ritning
  • diverse montage av fönster.
Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av mark- och anläggningsarbete, arbete som anläggare och industriarbete kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vi önskar att du
  • har gymnasial utbildning från bygg- och anläggningsprogrammet
  • trivs med fysiskt arbete
  • har tillgång till egen bil
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • har B-körkort.
Om Pema People

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Pema People men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikael Larsson på telefonnummer: 0722119847 eller via e-post: mikael.Larsson@pemapeople.se. Sök tjänsten senast 2021-02-28.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Mikael Larsson
Telefon 0722-119847
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.