Projektledare sökes till PA&MA i Katrineholm

Projektledare sökes till PA&MA i Katrineholm

PA&MA expanderar och söker just nu en driven och erfaren Projektledare med arbetsledaransvar. Vi utför entreprenadsjobb till privatpersoner och företag runt om i Sörmland och Östergötland.

Nu söker vi dig som vill vara en del av att utveckla ett företag där vi har målbilden att ha medarbetare som trivs med att gå till jobbet varje dag. Vi är en platt organisation med högt till tak där medarbetaren står i centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med kalkyler, anbud och offerter för mark- och anläggningsprojekt. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbetet som projektledare, van att leda personal och har tidigare erfarenhet som maskinförare.

Övriga arbetsuppgifter i rollen är:
  • Kvalité, Egenkontroller och Arbetsmiljöarbete.
  • Rekrytering av personal till ytterligare grävlag.
  • Delaktig i marknadsföring och jobba aktivt för att skapa mera affärer och goda kundrelationer.
  • Du kommer att vara med och utveckla digitalisering av ett nytt affärssystem.
Kvalifikationer
  • Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta som projektledare inom mark- och anläggning.
  • Du har arbetat med budget- och prognosarbete, kunskap inom entreprenadjuridik. Projektadministration och kundkontakt hanterar du obehindrat.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B körkort.
  • Meriterande om du har relevant teknisk högskoleutbildning och/eller byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U.
Din profil

Som person är du trygg i din yrkesroll, är lösningsorienterad och en van ledare. Du är en teamplayer och drivs av att arbeta tillsammans. Planer verkställer du med engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat av högsta kvalité. Inom arbetet krävs det att du har kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och tycker om samarbetet med andra människor. Du har ledaregenskaper, är ansvarsfull och gillar problemlösning. Har inga problem med att hjälpa till där det behövs då stöttning och vägledning faller sig naturligt för dig.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Tjänsten är en rekrytering för anställning hos PA&MA AB

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PA&MA AB startades 2010 med två lastmaskiner av märket JCB. Kontrakt avseende lastmaskins- och bemanningstjänster skrevs med ett elektronikåtervinningsföretag i Katrineholm. 2017 fick vi möjligheten att hyra nya och större lokaler som medförde utveckling och utvidgning av verksamheten. Den första grävmaskinen införskaffades och vårt samarbete med Maskinringen utökades.
Dessutom har vi börjat utföra diverse reparation- och verkstadsarbeten åt olika företag. 2021 består maskinparken av sex hjullastare, en lastbil, två hjulgrävare, en liten bandgrävare. Vi är idag tio medarbetare med olika kunskaper och behörigheter och vi är ständigt på jakt efter nya talanger med rätt inställning!
Läs mer om oss på www.pa-ma.se