Medarbetare till produktion med inriktning maskinoperatör

Medarbetare till produktion med inriktning maskinoperatör

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att övervaka och serva en eller flera maskiner. Du ska kontrollera tillflödet av material i maskinen, felsöka, åtgärda diverse störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna.

I tjänsten ingår det även att följa upp och säkerställa befintliga kvalitetsmål.

Om behov uppstår kommer du även att arbeta i övriga processer med bla. återbruk, sanering och återvinning av elektronik.

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint mekanisk och teknisk intresse, med kunskap om underhåll och service.

Du trivs att samarbeta med andra människor, och ser möjligheter framför problem. Det är viktigt att du kan ha en överblick på arbetsplatsens behov och alltid erbjuda en hjälpande hand där det behövs.

Då tunga arbetsmoment kan förekomma bör du ha en god fysik.

Krav;

- Truckförarbevis A & B
- Körkortbehörighet B alt A-M


Inom NG Metall AB är vi ett enat team som ständigt vill utvecklas och där du får plats att växa. Vi tar ansvar för varandra och våra kollegor. Oavsett vad du arbetar med inom företaget så är du en viktig spelare som aktivt bidrar på många plan.
Våra anställda får möjlighet att påverka riktningen på vår gemensamma resa.


Du kan läsa mer om oss på www.ngmetall.se

Mer info
Email Mejla NG Metall AB
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NG Metall AB arbetar med cirkulära lösningar i flera affärsområden inom elektronikåtervinning, återbruk av IT/telekom och sekretesstjänster. Genom våra ansvarsfulla och innovativa processer arbetar vi för en hållbar utveckling som på riktigt bidrar till en bättre framtid och en bättre miljö.

Företaget ingår i koncernen Norsk Gjenvinning, anläggningen ligger i Katrineholm och är en av Nordens enskilt största anläggningar för elektronikåtervinning.