KMA samordnare med fokus på miljö, revisioner och ledningssystem

KMA samordnare med fokus på miljö, revisioner och ledningssystem

Om tjänsten
Som KMA samordnare hos oss kommer du ansvara för myndighetskontakter inom miljöområdet inklusive upprättandet av ansökningar kring olika tillstånd och notifieringar av gränsöverskridande transporter av avfall.

Du kommer att planera och genomföra interna revisioner (ISO 9001, 14001, 45001, 27001, EN 50625). Tjänsten innefattar även att bevaka lagar och föreskrifter som är kopplade mot vår verksamhet, och medverka vid utvärdering av lagefterlevnad samt bolagets kontrollprogram.

Årligen förväntas du att driva miljöutvärdering, upprätta miljöutredningar och riskanalyser inom området.

Tillsammans med ansvarig chef kommer du att ansvara för att ledningens genomgång genomförs samt även löpande rapporterar till ledningen om ledningssystemets funktion och behov av förbättringar.

Om dig
Du har sen tidigare ingått i ett team med liknande arbetsuppgifter, och du har en god kännedom inom ISO- certifiering/standarder och internrevision.
Viktigt i denna roll är att du är driven och motiverad i ditt eget arbete och har initiativförmåga.
Du drivs av utmaningar, och ser möjligheter framför problem. Att ha lätt för att kommunicera med kollegor och externa kontakter tar vi för givet.

Krav;
- Utbildning med relevant inriktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska

I din ansökan vill vi att du har med;
  • En kort bakgrund och beskrivning av dig själv
  • Din främsta styrka och din främsta utvecklingspotential som KMA samordnare
  • Beskriv dina tidigare arbeten kopplade till KMA
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef; robert.fast@ngmetall.se

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Inom NG Metall AB är vi ett enat team som ständigt vill utvecklas och där du får plats att växa. Vi tar ansvar för varandra och våra kollegor. Oavsett vad du arbetar med inom företaget så är du en viktig spelare som aktivt bidrar på många plan.
Våra anställda får möjlighet att påverka riktningen på vår gemensamma resa.


Du kan läsa mer om oss på www.ngmetall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Telefon 0707807726
Email Mejla NG Metall AB
Område Katrineholm
Yrkesroll Ekonomi, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NG Metall AB arbetar med cirkulära lösningar i flera affärsområden inom elektronikåtervinning, återbruk av IT/telekom och sekretesstjänster. Genom våra ansvarsfulla och innovativa processer arbetar vi för en hållbar utveckling som på riktigt bidrar till en bättre framtid och en bättre miljö.

Företaget ingår i koncernen Norsk Gjenvinning, anläggningen ligger i Katrineholm och är en av Nordens enskilt största anläggningar för elektronikåtervinning.