Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Nu söker vi en ekonomiassistent till vårt team!

Om tjänsten
I NG Metall är arbetsmiljön kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Organisationen är i en positiv förändring och som ekonomiassistent kommer du ha möjlighet att vara med och utveckla rutiner och processer på avdelningen. I denna roll arbetar du tillsammans med ekonomichef och controller. Arbetsverktyg kommer främst att vara
Navision och Excel.

I arbetsuppgifter ingår bla:
  • löpande bokföring
  • skatt- och momsredovisning
  • kund- och leverantörsreskontra
  • fakturering
  • kontoavstämningar
  • förberedelse till bokslut

Om dig
Det här är ett jobb för dig som tycker om att vara noggrann och ordningsam. Du gillar att arbeta i ett team och som ständigt vill utvecklas både som person och utveckla arbetssätt.
Kanske viktigast av allt är att du ska tycka det är lätt och roligt att ha med siffror att göra.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi eller annan relevant utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din erfarenhet från att ha jobbat i affärssystem och
Excel kommer att vara nödvändig för arbetet. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.Inom NG Metall AB är vi ett enat team som ständigt vill utvecklas och där du får plats att växa. Vi tar ansvar för varandra och våra kollegor. Oavsett vad du arbetar med inom företaget så är du en viktig spelare som aktivt bidrar på många plan.
Våra anställda får möjlighet att påverka riktningen på vår gemensamma resa.


Du kan läsa mer om oss på www.ngmetall.se


Intresserad?

Du skickar din ansökan till jobb@ngmetall.se, skriv "ekonomiassistent" i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta; lena.baath@ngmetall.se

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Email Mejla NG Metall AB
Område Katrineholm
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NG metall AB ingår i koncernen Norsk Gjenvinning, anläggningen ligger i Katrineholm och är en av Nordens enskilt största anläggningar för elektronikåtervinning. Företaget har ca 50 heltidsanställda, under högsäsong kan vi vara uppåt 100 medarbetare på plats.

Företaget arbetar med cirkulära lösningar i flera affärsområden inom elektronikåtervinning, återbruk av IT/telekom och sekretesstjänster. Genom våra ansvarsfulla och innovativa processer arbetar vi för en hållbar utveckling som på riktigt bidrar till en bättre framtid och en bättre miljö.