Försäljningschef till Modexa Bad, Katrineholm

Försäljningschef till Modexa Bad, Katrineholm

Vill du vara med och förändra en bransch? Brinner du för hållbarhet och socialt ansvarstagande? Vill du göra skillnad på riktigt? I rollen som Försäljningschef på Modexa Bad blir du en nyckelperson för tillväxtresan och tillsammans med VD ansvara för att vi når våra ambitiösa mål. Ditt uppdrag är att bygga en verksamhet som kommer att göra avtryck - för hyresgäster, fastighetsägare men också för samhället i stort. Arbetet är både strategiskt och operativt.

Vi söker dig som är kommunikativ, målinriktad och lyhörd - och förmågan att tänka nytt. Du har förmodligen erfarenhet av försäljning B2B inom något av industri, fastighet eller bygg/installation och har tidigare gjort en liknande tillväxtresa genom att metodiskt bygga strukturer och utveckla strategiska relationer. Ett starkt intresse för siffror och affär samt goda ekonomikunskaper i form av budget, nyckeltal och resultat är viktigt för att lyckas. Du skapar förtroende genom att hålla vad du lovar, är samarbetsorienterad och har även ett starkt samhällsintresse. Du kombinerar analys och struktur med flexibilitet och helhetssyn för att skapa bästa kundnytta.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Ansvar för att leda och utveckla befintlig affär och identifiera de viktigaste målen på kort/lång sikt
  • Kartlägga, prioritera och bearbeta marknaden tillsammans med VD
  • Interagera med den övriga Modexagruppen för att etablera strategiskt partnerskap och ledningsrelationer med utvalda kunder
  • Bygga upp och utveckla en framgångsrik nationell säljverksamhet
  • Resultatansvar inom Modexa Bad för försäljningsutveckling från 40 miljoner till 200 miljoner 2024 med lönsamhet
  • Arbeta för att ge Modexa en röst i offentlig debatt kring hållbarhet m m
Arbetet innebär en hel del resor inom Sverige. Modexa har kontor i Borås, Katrineholm, Västerås, Malmö och Stockholm. Modexa Bad finns i Katrineholm. Produktions- och logistikanläggningar finns i Västerås, Katrineholm och Kungsäter.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast 30 augusti. Vid frågor ring Gunilla Thulin 0735-499900
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 30 aug 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Renovering medan livet pågår. Modexa tar ett helhetsansvar för renovering av lägenheter med fokus på "Hållbarhet - på riktigt", enligt alla tre dimensioner - ekologiskt, socialt och ekonomiskt.
Strategin "Hållbar renovering av lägenheter med kvarboende", bygger på modellen Stegvis renovering. Varsamhet, prefabricerade koncept, industriell effektivitet och kvarboende hyresgäster gäller i alla våra uppdrag. När vi renoverar stam och badrum tar det endast 10 dagar mot normalt för 6-8 veckor. Ett kök renoverar vi på 4 timmar istället för 3-4 dagar. Vi håller tider, vi håller avtalat pris och de boende är gladare efter än innan renoveringen. Modexa är ett privatägt bolag som bistår kunderna med stöd i omställningen av deras underhållsstrategier, förstudier och underhållsplanering samt genomförande av renoveringsprojekt och löpande underhåll. Vi har en rikstäckande organisation som ansvarar för hela kedjan; från lägenhetsanpassad produktion och logistik till installation i över 12 000 lägenheter årligen.

1998 startade det som idag är Modexagruppen och som består av Modexa AB, Modexa Kök, Modexa Bad & Modexa Bostadsförädling. Modexagruppen går in i en ny fas under hösten 2021, där en position som strategisk partner till våra kunder skall förverkligas.

Modexa Bad startades för två år sedan och omsätter cirka 40 miljoner 2021 och har cirka 15 medarbetare. Vårt ambitiösa mål är att nå 200 miljoner 2024. Idag har vi en etablerad och välfungerande affärsmodell som är redo att skalas upp. Läs mer på modexa.se