Fordonsmekaniker till Möller Bil Katrineholm

Fordonsmekaniker till Möller Bil Katrineholm

Möller Bil Sverige är ett expanderande företag som de senaste åren utvecklats i snabb takt vilket skapar behov av fler duktiga medarbetare.Till Möller Bil Katrineholm letar vi nu efter en fordonsmekaniker som kan bidra till att vi fortsätter vår utvecklingsresa och vår snabba fart framåt!

Vi är ett företag som satsar på våra medarbetare och här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling. Du får chansen att arbeta med några av marknadens ledande varumärken samtidigt som du har goda möjligheter till utbildning för din utveckling inom yrket.

Vi söker dig

Vi söker dig som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Arbetet kräver kunskap inom bland annat mekanik, elektronik och IT och du som söker behöver vara datorsmart. I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket ställer krav på social kompetens och en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna. Vi är idag sju tekniker på allmänverkstan och söker dig som gillar utmaningar och högt tempo.

Som mekaniker arbetar du bland annat med
  • att utföra service och reparationer
  • elektronik och felsökning
  • kontroll och justering av mekaniska system
  • förebyggande underhåll på personbilar av de märken vi representerar
Låter det intressant eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta servicemarknadschef Tommy Linner snarast. Du är välkommen med din ansökan senast 2018-09-28. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen till Möller Bil Katrineholm

Möller Bil Katrineholm ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)