Vi söker tekniska operatörer till en spännande kund

Vi söker tekniska operatörer till en spännande kund

Lernia söker tekniska operatörer till en spännande kund

Vi är i behov av flera tekniska operatörer som kommer att arbeta som konsulter via Lernia hos vår kund i hjärtat av Södermanland. Tjänsten passar dig som har en god teknisk kunskap inom produktion och har nyfikenheten som gör att du ständigt vill lära dig mer. Arbetet innebär både att köra maskinerna och att reperara dem, vilket gör att din problemlösningsförmåga kommer vara en viktig tillgång för kunden.

Om tjänsten

Rollen som teknisk operatör omfattar flera olika kategorier och teknologier. Den tekniska operatören är ansvarig för drift, underhåll, förbättringar och reparationer. Tillsammans med teamet kommer den tekniska operatören att med stort yrkeskunnande och expertis följa fastställda standards för produktionens effektivitet och driva ett fokuserat förbättringsarbete. Fokus på säkerhet och kvalitet kännetecknar den tekniska operatören

Krav
  • Erfarenhet av att arbeta som operatör
  • Erfarenhet av underhåll
Meriterande
  • Kunskap inom el
  • Kunskap inom pneumatik
  • Kunskap inom hydraulik
Om dig

Som person är du engagerad i ditt arbete och strävar alltid efter att göra ditt yttersta på arbetsplatsen. Du är en lagspelare som har förmågan att arbeta både i team och självständigt beroende på vad situationen kräver. Då arbetet som konsult kräver flexibilitet är du en person som kan anpassa dig efter förändringar och tar dig an nya utmaningar med nyfikenhet och optimism.

Om anställningen
  • Omgående
  • 6 månaders visstidsanställning som blir tillsvidare
Information

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor om tjänsten så kan du kontakta Dino Music på telefonnummer 072-254-1825 eller via mail Dino.Music@Lernia.se

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schysst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har även kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.