Vi söker erfarna svetsare till industriföretag!

Vi söker erfarna svetsare till industriföretag!

Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga svetsuppgifter kommer du att arbeta med kundanpassade och specialiserade uppdrag hos kunden. Vi söker dig som har svetsutbildning och gärna ett par års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG/ MIG/ MAG. För att passa hos vår kund behärskar du även ritningsläsning och mätning. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Formell kompetens
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG
  • Kunskap om svetsbeteckningar.
  • Kunna byta svetstråd
  • Svetslicenser
Meriterande:
  • Materialkännedom.
  • Robotsvets
  • Pinnen
Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG, MIG, MAG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror att du som söker har en god kommunikativ och social förmåga. Som person är du även mycket händig och engagerad i ditt arbete. Noggrannhet är viktigt för dig och du har en stark vilja att utvecklas.

Vi ser också att du har körkort, bil och inte har några problem att pendla till och från arbetsplatsen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Dagtid

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi kvalitetsmedvetna svetsare till ett industriföretag beläget i närheten av Rejmyre . Arbetet är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid. På grund av företagets geografiska placering är körkort och bil nödvändigt för att ta sig till och från arbetsplatsen.