Maskinförare med erfarenhet av hjullastare sökes till sommaren

Maskinförare med erfarenhet av hjullastare sökes till sommaren

Arbetsuppgifter

Vill du bli en viktig del av arbetet för en hållbarare framtid? Vår kund arbetar med metallhantering och sortering. Nu söker vi maskinförare som under sommaren vill bli en del av teamet som formar utvecklingen av framtidens återvinning. Som maskinförare hos vår kund utför du arbetsuppgifter som kräver att du har erfarenhet av att köra hjullastare.


Formell kompetens

  • B-körkort
  • Motviktstruck (B1)
  • Hjullastare (C2)
Meriterande:
  • Truckkort A-D
  • SSG Entré
Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten tror vi att du är en självgående och ansvarstagande person som tar egna initiativ, gillar ordning och reda samt har ett högt säkerhetstänk. Du vill vara en del i ett glatt gäng som strävar efter att sprida positivitet omkring er. Du har en god känsla för maskiner och är mekaniskt lagd.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

  • Heltid, visstid i Oxelösund
  • Du bör kunna arbeta skift

Tillträdesdag

  • Uppdraget startar 1 maj och pågår t.o.m. 31 augusti

Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.


Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bedriver verksamhet som sträcker sig över flera industrisektorer. De arbetar med kunder inom metall-, gruv- och energisektorn och tillhandahåller såväl logistik- som miljötjänster för industrin världen över. Med sina resursåtervinningslösningar bidrar de till att minimera produktionens miljöpåverkan.