Impecta Fröhandel söker en Kundtjänstledare/CRM-strateg

Impecta Fröhandel söker en Kundtjänstledare/CRM-strateg

Om tjänsten

Impecta Fröhandel, i samarbete med Lernia AB, söker nu en Kundtjänstledare/CRM-strateg som ska vara ledande i att utforma och följa en strategi för hur företaget ska utveckla sin kundtjänst. Tjänsten innefattar också att skapa och behålla långvariga kundrelationer samt ha kontroll över att den dagliga verksamheten fortlöper på bästa sätt.

I tjänsten rapporterar du direkt till ledningsgruppen.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet i en ledande roll. Du har stor erfarenhet av CRM-arbete, kundservice och är en bra organisatör. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Då företaget ligger på landsbygden är även körkort och tillgång till transportmedel, året om, ett krav.

Personliga egenskaper

För att passa i denna roll ser vi att du är engagerad och brinner för uppgiften, du har även goda ledaregenskaper, ett strategiskt tankesätt, god samarbetsförmåga, god social kompetens och är service-minded. Vi ser även att du är kvalitetsinriktad.

Vi kommer lägga stor tyngd på dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Julita

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Impecta Fröhandel och Lernia samarbetar i denna rekrytering. Har du några frågor som rör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linus Linder på Lernia Bemanning. linus.linder@lernia.se

Intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 23 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare. Ambitionen är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. Företaget har levererat kvalitetsfröer sedan 1975. Genom åren har erfarenhet och kunskap byggts upp, som få fröföretag kan matcha. Impecta Fröhandel är uppskattade för sitt engagemang och unika sortiment. Det gör att kunderna återkommer år efter år. Impecta Fröhandel tror på fördelarna med småskalighet och långsiktighet. Därför har företaget vuxit långsamt, i takt med produkterna, kunder och leverantörer. För Impecta Fröhandel handlar det om ett ansvarsfullt sätt att se på verksamheten. Filosofin i företaget är enkel. ”Vi fokuserar alltid på kvalitet - i alla led”

Läs mer om företaget på www.impecta.se