Sjukgymnast/fysioterapeut till ortopedi

Sjukgymnast/fysioterapeut till ortopedi

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Paramedicin Sörmland är en verksamhet som kännetecknas av arbetsglädje och engagemang! Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar effektiv vård av hög kvalitet.
Vår vision är: Paramedicin – för patientens bästa hälsa!

Hos oss finns det möjlighet till professionell utveckling, både genom utbildning och kollegialt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Din utvecklingsplan kommer inkludera både yrkesspecifik fortbildning och fortbildning inom det område där du verkar.

Goda pendlingsmöjligheter finns till Katrineholm som är en småstadsidyll på stark tillväxt.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar bedömning, behandling och uppföljning av funktion hos patienter som genomgått höft- och knäplastikoperation samt personer med behov av ortopedisk rehabilitering. Höft- och knäplastiker genomförs utifrån konceptet Rapid Recovery, som är ett mer individanpassat behandlingskoncept.

Du kommer att arbeta i ett härligt team som består av andra sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och mycket erfarna undersköterskor. Du har också ett nära samarbete med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare med ortopedisk inriktning.

Du får, som en i teamet, vara med att utveckla den ortopediska verksamheten.

Din kompetens
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, erfarenhet inom ortopedi värderas högt. Du är ansvarstagande och flexibel, har god förmåga att arbeta självständigt men ser samarbete som en förutsättning i yrkesutförandet, har en positiv attityd samt en god förmåga att prioritera i arbetet. Verksamhetsutveckling är en del av arbetsuppgifterna.
Då vi är en verksamhet i ständig utveckling behöver du se möjligheter i förändringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Helgtjänstgöring kan förekomma. Handledning av studenter ingår i uppdragen. Körkort är ett önskemål, men inget krav.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Annica Lidén, 072-734 74 04.
Facklig representant för Fysioterapeuterna Emma Malm, 016-10 45 70.
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på ortopediavdelningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-09-30.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs
Mer info
Kontaktperson Annica Lidén,
Telefon 072-734 74 04
Område Katrineholm
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landstingetsormland.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Landstinget Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Landstinget Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.