Driven Produktionsplanerare

Driven Produktionsplanerare

Spännande tjänst på Sveriges marknadsledande kycklingproducent.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår att tillsammans med övriga resurser i teamet säkra att behov och tillförsel av råvara och produkt så långt som möjligt svarar mot marknadens efterfrågan. Du ansvarar för att optimera och säkerställa produktionsprognoser utifrån försäljningsprognoser, råvara och färdiglager för att uppnå våra kunders höga krav på leveranssäkerhet.

Ditt arbete innebär en nära kontakt med de flesta avdelningar på Vallanläggningen samt vår säljorganisation, men även en del externa kontakter hos leverantörer och kunder samt kontakter med våra övriga fabriker inom Scandi Standard. Du arbetar tillsammans med övriga 3 personer inom framför allt den operativa planeringen men även med huvudplanering och orderkontoret inom logistik- och planering samt rapporterar till chef operativ planering.
Logistik- och planeringsorganisationen arbetar idag inom ett brett område som börjar med insättningsplanering av levande kyckling hos våra producenter, intransport, råvarustyrning, råvaruoptimering, kapaciteter, produktionsplanering, produktionsorder och avslutas med färdig produkt ut till våra kunder. Avdelningen deltar också i de flesta projekt inom anläggningen som berör nya artiklar, arbetssätt och utveckling av arbetsmetoder och prognosverktyg.

Operativ planering är under ständig utveckling och förändring så viss skiftgång kan bli aktuell i framtiden.

Din profil

Som Produktionsplanerare på Kronfågel har du förmågan att kunna arbeta med en mångfald av arbetsuppgifter, kunna prioritera och hålla tidsgränser. Du är mycket bra på att samarbeta och kommunicera med din omgivning och ditt arbetssätt präglas av att arbeta analytiskt och självständigt. Du är van vid att leda och får saker att hända. Du är energisk och initiativtagande samt har förmåga att utveckla nya metoder och arbetssätt.

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet, till exempel inom demand/supply/logistik, gärna kompletterad med produktionsekonomi och ledarutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet att leda och delta i projekt samt att du bör ha några års erfarenhet av arbete inom planeringsområdet. Du har goda kunskaper i officepaketet, framförallt Excel och Power Point, samt erfarenhet av att arbeta i affärs- och driftsystem. Vi använder oss idag av affärssystemet Microsoft Dynamics samt planeringsverktyget Optimity. Du behärskar också svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Valla/Katrineholm.
Tillträde: Omgående.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering så samarbetar Kronfågel med Skill.Du söker tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Urval och intervjuer kommer att göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funke 013-32 94 22

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Patrik Funke
Telefon 013-32 94 22
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 800 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.