Underhållstekniker

Underhållstekniker

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är "bättre kyckling för ett bättre liv". Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och sunt. Vi tror stenhårt på visionen - så välkommen du också!

I rollen ingår att arbeta med reparationer, servicearbeten samt avhjälpande och förebyggande underhåll.

Ditt arbete innebär en nära kontakt med underhållsorganisationen och produktionen, men även en del externa kontakter hos leverantörer och kunder. Du arbetar tillsammans med övriga personer inom underhåll och rapporterar till underhållschefen. Underhållsavdelningen arbetar idag inom ett brett område med allt från förebyggande underhåll till felsökning och reparationer.

Som person vill vi att du har förmåga att arbeta med en mångfald av arbetsuppgifter, kunna prioritera och hålla tidsgränser. Du har en relevant utbildning och några års erfarenhet av underhållsarbete. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp, är energisk, uthållig och är väl insatt i de utmaningar som området har. Meriterande är erfarenhet av svetsning, automatik och ritningsläsning. Tjänsten är placerad i Valla och skiftgång kan förekomma.

Intervjuer kan komma att ske löpande, så tveka inte att ansök redan idag!

Våra gemensamma värderingar öppenhet, utmana och agera nu genomsyrar hela vårt ledar-och medarbetarskap, vilka du också förväntas agera i linje med. Och givetvis älskar du kyckling;
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kronfagel.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent. Vi producerar, säljer och marknadsför kyld, fryst och förädlad kyckling. Vi ingår i Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland. Våra starkaste varumärken är Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. Tillsammans är vi ca 3000 medarbetare. Kronfågel AB är drygt 850 medarbetare och finns i Valla/Katrineholm och i Stockholm. Läs gärna mer på www.kronfagel.se.