Energitekniker sökes till Katrineholms Fastighet AB!

Energitekniker sökes till Katrineholms Fastighet AB!

Är du en självgående och kunnig energitekniker som vill arbeta på ett stort företag i Katrineholm? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som energitekniker kommer du att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor på företagets fastigheter. Teamet som du kommer ingå i består av två andra personer som besitter erfarenhet kring området och har varit i bolaget länge. Din uppgift är att arbeta med injustering av värmesystem, mätning och uppföljning av elförbrukning och justering av drifttider, flöden och temperatur i ventilationssystem i fastigheterna för att kunna effektivisera åtgången. Du kommer ha hand om hela ledet från att hitta problemet, åtgärda det och även följa upp resultatet efteråt. Uppföljning och problemfinnande sker delvis via vårt överordnade styrsystem. Tjänsten som energitekniker kommer vara bred, där du både får analysera men framförallt vara ute i fastigheterna och åtgärda problemen. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Vi söker dig som stämmer in på följande krav:

Skallkrav:
  • YH-utbildning med fokus på energi/miljö eller på annan effektivisering
  • Två års dokumenterad erfarenhet av arbete t.ex. värmejustering, styr och reglerteknik, VVS eller ventilation
  • Officepaketet (Word och Excel)
  • Ej anmärkningar i polisregistret
Meriterande:
  • Tidigare erfarenheter av energi eller andra frågor som rör daglig drift av fastigheter
  • Erfarenhet av entreprenad
  • Erfarenhet av överordnat styrsystem - Regin Exoscada
  • El-behörighet
Personliga egenskaper:
Som person söker vi dig som är van vid att arbeta målfokuserat och som ser målarbete som ett effektivt tillvägagångssätt för att åstadkomma förändringar. Vi ser gärna att du värdesätter dina kollgors kunskap och tror på att man kan lära av varandra. För att passa in i gruppen tror vi att du måste uppskatta att det är "högt i tak" mentalitet och våga bjuda på dig själv. Egenskaper som passar på denna arbetsplats är nyfikenhet och ödmjukhet.

Villkor

Start: Överenskommelse
Placering: Katrineholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07-16

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722027812
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Katrineholms Fastighet AB är beläget i Katrineholm, de äger och förvaltar lägenheter och fastighetsytor. Företaget strävar efter att kombinera affärsmässighet med samhällsansvar och vill erbjuda attraktiva livs- och boendemiljöer. Som anställda har du möjligheter till att utvecklas och har mycket frihet under ansvar. Mer information ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.