Jobba som vikarie i förskola och skola via Humly och vår app. (Katrineholm)

Jobba som vikarie i förskola och skola via Humly och vår app. (Katrineholm)

Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor och skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Vi söker nu personer som drivs av att jobba med barn och ungdomar och som vill göra skillnad i skolor i Katrineholms kommun - hos oss kan du få ett givande extrajobb!

I vår app anger du ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av - utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag. Du väljer själv bland dessa när och hur mycket du vill jobba. Hos oss finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar till heltidstjänster under längre vikariat.

Att jobba som utbildare är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke, eller vad du arbetat med tidigare. Lyssna på några av våra utbildare som berätta om sina erfarenheter via youtube länken till höger.

Våra förväntningar på dig:
  • Du har avslutad gymnasieexamen
  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet
  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska
  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i och runt Katrineholm

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på för- grundskole- eller gymnasienivå.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.humly.io
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humly vill frigöra och lyfta fram potentialen hos flexibla utbildare. Vi vill vara en positiv kraft i samhället genom att hjälpa skolor och förskolor att uppnå sitt uppdrag att motivera och engagera barn och unga, även när ordinarie lärare saknas. För att uppnå detta utvecklar vi en digital marknadsplats, som utan onödigt krångel matchar flexibla utbildare med uppdrag i skolan så att drivkraften och kompetensen kommer eleverna till del. Humlys utbildare har sedan starten tillsatt över hundratusen utbildningstillfällen. Och vi söker ständigt fler som vill inspirera barn och ungdomar i förskola, grundskola och gymnasium runtom i landet.

Humly är stolta över att premierats utmärkelserna:
Årets Sociala Innovation 2015
Årets Samhällsentreprenör 2017
Grundarna Kristoffer och Gustav blev nominerade till Årets Unga Företagare 2018
Sveriges representant till Nordic EdTech Award 2019