Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Vi söker självgående och engagerade Fastighetsvärdar till Katrineholm

Som fastighetsvärd utgör du, tillsammans med funktionschef, gruppchef och kundförvaltare förvaltningsteamet. Fastighetsvärden ska bistå förvaltningsteamet och fungera som en flexibel resurs i det dagliga arbetet. Fastighetsvärden är företagets företrädare och kontakt i våra område och skall i sitt arbete agera professionellt och med hög servicenivå och i övrigt i enlighet med företagets värderingar.

Som Fastighetsvärd ansvarar du för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller felanmälan från hyresgäst. Du ska upprätthålla god kontakt med hyresgästerna.

Arbetsuppgifter (huvudsakliga)
  • Utföra daglig inre och yttre rondering samt systematisk rondering enligt fastlagt schema.
  • Hantera inkommande felanmälningar.
  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom egen reparation/åtgärd eller vid behov genom att anlita underentreprenör utifrån budget och attestregler.
  • Ansvara för att följa upp att beställda arbeten blir genomförda samt fakturaavstämning av beställda arbeten.
  • Information till hyresgäster
  • Administrativt arbete relaterat till arbetsuppgifterna
Du som söker ska ha gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel och som person är du praktiskt kunnig, ordningsam, kreativ och har hög servicekänsla. Arbetet kräver god organisatorisk förmåga och administrativ noggrannhet. Du ska ha en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter och ha förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara självgående, kvalitetsmedveten, stabil, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha god datavana. Arbete kan även förekomma i våra fastigheter i Norrköping.

Arbetet kräver körkort.

Vi önskar din ansökan senast den 30/4. Tillträde snarast. Urval sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten - kontakta någon av våra gruppchefer Josef Massi eller Magnus Munter, 070-2035374 eller HR-chef Marie Persson, 08-522 966 03.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hembla.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hembla är fastighetsbolaget som sätter hyresgästen i fokus. Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit - tack vare våra medarbetare.
Drygt 280 personer är vi nu som jobbar på 19 orter i landet. Vi kommer från många olika länder, kulturer och bakgrunder men vi har en viktig sak gemensamt. Vi tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs. Vi tror att detta bäst görs tillsammans, med en vilja att alltid bli bättre.

Vill du vara med oss på resan?

Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Hembla har ca 290 anställda och vi finns på 19 orter i Mälardalsområdet. Läs mer om oss på www.hembla.se