Driftsansvarig PANNTEKNIKER till Gimmersta Energi AB

Driftsansvarig PANNTEKNIKER till Gimmersta Energi AB

Gimmersta Energi AB är ett familjeägt energibolag som bedriver produktion av fjärrvärme i Katrineholms kommun. Vi söker nu en Driftsansvarig som ska se till att våra pannor fungerar som det är tänkt.

Verksamheten består av pannor mellan 200 kW och 3 MW. Företaget är under stark utveckling och just nu startar vi upp ett projekt på en ny 2 MW Ångpanna.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för skötsel av maskiner, kan ta beslut och lösa problem och tänka framåt. Vi vill gärna att du har utbildning inom pannskötsel och drift för att kunna justera pannorna till bästa funktion. Har du kunskap kring flera olika panntyper är det meriterande. Du måste vara beredd att lösa saker praktiskt.

Ditt arbete är att ansvara för alla pannor, daglig drift, skötsel, justering, beställning av flis och pellets, i framtiden även se till att ekonomin på pannorna optimeras.
Du kommer arbeta med dator till hjälp, men ännu mera med verktyg i handen. Du ansvarar för att den jour/beredskapspersonal som finns får den information och hjälp som behövs.

Arbetet ärheltid. Lön efter överenskommelse.

Du kommer vara anställd av Storsveden Arbetshästar AB, vilket är Gimmersta Säteris personalbolag. Gimmersta Säteri har flera verksamheter, bland annat vedproduktion, skogsarbete, fastighetsskötsel samt ridhus och stall förutom energibolaget.

Vi ser gärna att du ansöker innan den 30 maj men vi kommer att intervjua fortlöpande, så tjänsten kan komma att tillsättas i förtid.
Mer info
Kontaktperson Annika Selerud
Telefon 0150-91175
Email Mejla Annika Selerud
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (30 dagar kvar)