Sommarjobb till dig som vill jobba som junior drifttekniker

Sommarjobb till dig som vill jobba som junior drifttekniker

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Gasum. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

Som junior drifttekniker hos Gasum kommer du jobba i en större gårdsanläggning för samrötning av i huvudsak gödsel och avfall- och restprodukter från jordbruk och livsmedelsindustri i regionen.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Rondering
  • Provtagning
  • Köra prover till posten.
  • Rengöring, städning
  • Förebyggande underhåll
  • Hjälpa till vid enklare arbeten/reparationer
Start: Mitten av juni

Omfattning: Sommarjobb - Heltid

Placeringsort: Katrineholm

Din roll

Vi söker dig som studerar eller som är ute efter ett sommarjobb i allmänhet! Studerar du till ingenjör eller något annat tekniskt är detta meriterande, men inte ett krav. Vi tror att du som person gillar att jobba praktiskt och kanske till och med på fritiden meckar med bilen eller liknande. Överlag tror vi att du är en person som trivs med att jobba fysiskt och gärna har ett tekniskt intresse. Som person ska du vara ansvarstagande, flexibel samt prestigelös i ditt arbete och inte ha något emot att få lite smuts under naglarna då detta i sig är ett mer fysiskt arbete.

Krav för tjänsten är även körkort

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nordiskt energibolag och den ledande experten inom gasbranschen i Norden. Tillsammans med deras samarbetspartners främjar de utvecklingen av ett koldioxidneutralt samhälle på land och till sjöss. Deras mission är att arbeta för renare energi och deras vision är att leda ett nordiskt ekosystem för gas. Under de närmsta åren investerar de i en infrastruktur med tankstationer för flytande biogas och flytande naturgas för tunga transporter. Det är en av de stora satsningar de gör för att närma oss ett koldioxidneutralt samhälle