Montör prefabricerade betongelement

Montör prefabricerade betongelement

Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet.
Vi söker nu resemontörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Produkter för arbete i hela Sverige. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ca10-12 kollegor i mindre arbetslag som reser runt tillsammans och monterar och färdigställer ställverk. I arbetsuppgifterna ingå montering av prefabricerade väggar, montage av takstolar, yttertak, dörrar, installationsgolv och annat förekommande byggnadsarbete.

Bakgrund och egenskaper:
För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som resemontör och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.

Har du arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen är det meriterande. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.

På grund av arbetets utformning är körkort ett krav.
Mer info
Kontaktperson Raimo Huhta
Telefon 010-455 23 98
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.finjaprefab.se/stallverk/
Sista ansökningsdag 31 dec (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.