Ledande montör till Ställverksmontage

Ledande montör till Ställverksmontage

Finja Prefab söker två Ledande Montörer

Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet.

Vi söker nu Ledande montörer/byggnadsarbetare till vår montageorganisation i Region Produkter för arbete i hela Sverige. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ca10-12 kollegor i mindre arbetslag som reser runt tillsammans och monterar och färdigställer ställverk. I arbetsuppgifterna ingår montering av prefabricerade väggar, montage av takstolar, yttertak, dörrar, installationsgolv och annat förekommande byggnadsarbete. Du kommer som Ledande montör att samverka och driva projektet tillsammans med vår Montageledare.

Bakgrund och egenskaper:

För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som montör/byggarbetare med ett ledaransvar för arbetslaget och att du trivs att arbeta och bo på annan ort under veckorna.
Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.
Vi söker dig som arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.
Erfarenhet från någon typ av arbetsledning/lagbas tjänst är meriterande.

På grund av arbetets utformning är körkort ett krav.

Övrigt:
  • Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Raimo Huhta , Montageansvarig Region Produkter 0722-371511
  • Tillträde efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 2020-01-31
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.finjaprefab.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)