Grävmaskinist till Ewgroup

Grävmaskinist till Ewgroup

Vi på EWGroup mottar, bearbetar, behandlar och hanterar schaktmassor och avfall från byggnationsprojekt och marksaneringar på våra anläggningar runtom i Sverige. Vi driver vår egen deponi samt sluttäcker även flertalet deponier på uppdrag åt kommuner.

Vi söker nu dig som har erfarenhet att arbeta med grävmaskin och hjullastare, du är van att arbetsleda och arbetar strukturerat efter din uppsatta plan. Vi söker dig för att stärka upp styrkan vid våra anläggningar samt ute vid de projekt som vi genomför.

Som maskinist hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i både stora och små projekt, arbetsleda och planera arbetet ute hos våra kunder samt stötta upp vid våra egna anläggningar. Du får tillgång till en modern maskinpark där du får ansvara för dina egna maskiner och fordon.

För oss är det viktigt att du trivs bland människor, då du i tjänsten kommer ha kontakt med såväl kunder och leverantörer som kollegor, arbetsledare och platschefer. Du trivs i att arbeta i ett lag men har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt över perioder.

Kravprofil
  • B-Körkort.
  • Kort för Grävmaskin.
  • Kort för Hjullastare.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Du är van att arbeta planerat och strukturerat samt att dokumentera ditt arbete.

Drift av Kross- & Sorterverk är meriterande.
Mer info
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ewgroup.se/
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EWGroup AB, med huvudkontor i Linköping, bildades i april 2013 och har sedan starten arbetat för att utveckla nya möjligheter och arbetssätt när det gäller miljösaneringar. Vi har över tre decenniers erfarenhet av att hantera avfall och ser oss som det självklara valet när miljön sätts i fokus. Vi har kompetensen och de tekniska resurserna att kunna erbjuda tjänster inom avfallshantering, marksanering, provtagning och vattenrening samt projektledning och försäljning.

I juli 2014 förvärvades Miljöbolaget i Svealand AB som har sitt säte i Storfors. Bolaget bestod av den deponi för farligt avfall och en våtkemsanläggning för behandling av oorganiskt industriavfall, en anläggning med stor potential. Miljöbolaget har sedan 70-talet utvecklats från ett litet lokalt företag till att idag vara ett unikt och landsomfattande miljöserviceföretag.

Vi är självklart certifierade enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015.