Husfru Ericsbergs Slott

Husfru Ericsbergs Slott

Kort om tjänsten

Som husfru på Ericsbergs Slott utanför Katrineholm arbetar du med städning i en historisk miljö samt i ett privat hem. Du ingår i ett team om två personer som sköter dessa sysslor. Vid behov hjälper du även barnfamiljen som bor i slottet med lättare hushållssysslor och barnpassning. Här finns ett självständigt arbete i en intressant miljö i nära samarbete med familjen.

Sökord: städa, städare, lokalvårdare, materialvård, hushåll, hushållsarbete

Om verksamheten

Ericsbergs Slott i hjärtat av Sörmland är ett av Sveriges bäst bevarade barockslott. Slottet används idag dels i en besöksverksamhet för exklusiva arrangemang, och är dels bostad för en barnfamilj med små barn.

Här erbjuds en unik tjänst! Du arbetar i historisk miljö med att göra rent och fint. Du har ett fritt jobb där du känner dig uppskattad. Du planerar och styr upp dina sysslor själv och tillsammans med din kollega. Läs mer om slottet på www.ericsberg.se

Mer om tjänsten

Tjänstens omfattning är 80-100% fördelat över hela veckan med fasta arbetstider. Under sommaren kan slottet vara värd för olika arrangemang och under perioden augusti-januari arrangeras många jakter vilket ger möjlighet att öka arbetstiden.

I denna tjänst ligger fokus på städning i den moderna delen av slottet, men du är också delaktig i att hålla den historiska delen representativ och i ordning.

Ericsbergs Slott är unikt eftersom hela slottet används. Här finns många material och föremål som behöver tas om hand på rätt sätt, till exempel:
  • bonader och gardiner som dammsugs
  • böcker och föremål som dammas
  • kristallkronor som rengörs
  • kristall, silver och koppar som putsas
  • golv och andra ytor som rengörs med rätt medel
Utöver de arbetsuppgifter som handlar om att hålla slottets utrymmen i ordning ingår även vid behov stöttning i barnfamiljens dagliga behov av barnpassning, köra till och från aktiviteter, enklare matlagning mm. Familjen har tre barn som är 5, 6 och ett halvår.

Din profil

Självklart måste du tycka om att städa för att trivas i denna roll. I gengäld får du jobba i en historisk miljö som kräver städning med kunskap och tålamod.

Som person är du pålitlig, ordningsam och barnkär. Du är noggrann med det du gör, tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du tycker också om varierande arbetsuppgifter och är flexibel.

Du har erfarenhet av städning och hushållsarbete, behöver dock inte vara från arbetslivet. Här krävs att du har god fysik, du rör dig över stora ytor varje dag och det fungerar inte att använda städvagn. Du behöver stå på stegar ibland och även om slottet har en hiss finns många trappor och avsatser.

B körkort är ett krav. Vi kommer att göra en noggrann bakgrundskontroll på kandidater som går vidare i processen.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 25 april. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Katrineholm
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)