Besiktningstekniker till Bilprovningen i Katrineholm

Besiktningstekniker till Bilprovningen i Katrineholm

Din nya roll
Till vår station i Katrineholm söker vi nu en driven och social besiktningstekniker. Kontrollbesiktningen är vår kärnverksamhet. I rollen som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att dessa uppfyller ställda säkerhetskrav. Besiktningen sker självständigt eller tillsammans med dina kollegor på stationen. Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel, datautrustning, mätinstrument och verktyg. Våra kunder besöker oss från tidig morgon till kväll och vi har även öppet en lördag i månaden. Ibland är kundtillströmningen extra stor, vilket kräver en stor känsla för service samt flexibilitet eftersom vårt mål är att hjälpa alla kunder. Det innebär även att vi stöttar varandra när det behövs och du kan därför komma att bli utlånad till andra stationer under kortare perioder.

Vem är du?
För att trivas i rollen som besiktningstekniker tror vi att du är serviceinriktad och stimuleras av att möta människor. Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb och av att samverka med andra. I mötet med kunderna är du informativ, vänlig, lyhörd och förtroendeingivande. Du behöver även körkort i minst klass B, teknisk fordonskunskap och grundläggande datakunskaper. Certifikat för fordonsbesiktning, A, C eller D-körkort, språkkunskaper utöver svenska eller erfarenhet av kundservice är meriterande men inget krav, då personliga egenskaper och driv värderas högt!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en bra utbildning och en god introduktion. Innan du börjar arbetet som besiktningstekniker får du en individanpassad utbildning. Direkt efter slutförd utbildning genomför du ett test för att bli certifierad besiktningstekniker. Studierna bedrivs på heltid och anpassas till de förkunskaper du har. Efter avklarad utbildning och certifiering börjar du arbeta på din station med dina nya kollegor. Vi erbjuder många förmåner och goda anställningsvillkor. Sist men inte minst erbjuder vi ett roligt jobb med trevliga kollegor och en stark gemenskap!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 19 november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elnoosh Farhoudfar
Telefon 0737 07 04 83
Område Katrineholm
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilprovning.se/?gclid=EAIaIQobChMIqvm_4rSu3gIVBqaaCh0wqQNeEAAYASAAEgJrPPD_BwE
Sista ansökningsdag 19 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.