Mekaniker sökes till Scanias största privata återförsäljare

Mekaniker sökes till Scanias största privata återförsäljare

Vi söker en duktig lastbilsmekaniker som passar in i vårt team

I din roll som mekaniker är du en av våra viktigaste resurser. Du kommer att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon och tillhörande påbyggnationer. Du kommer att göra allt från att byta bromsbelägg till att utföra el- och hydraulikjobb. Ingen dag är den andra lik, men det är ju det roliga!

Vem är du?
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Kanske har du ingen formell utbildning, men du har istället lärt dig genom praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon, lätta transportbilar, fordonshydraulik eller skadereparationer.

Som person är du noggrann och serviceinriktad. Du trivs i högt tempo och är flexibel och självgående – men inte så självgående att du inte kan samarbeta med dina kollegor.

Du tycker att det är spännande att lära dig nya saker. Med tanke på hur snabbt teknikutvecklingen går och både tillverkare och kunder ställer om till andra sorters fordon än de gamla fossilerna – förlåt, vi menar förstås fordonen med fossila drivmedel – så står vi alla inför nya utmaningar. På tal om utbildning, så kommer du att få en personlig utbildningsplan, bra va?

Du behöver ha god datorvana, eftersom många arbetsmoment kräver att man kopplar upp sin dator (japp, alla mekaniker har en bärbar dator var!) mot fordonen med till exempel SDP3 och Multi. B-körkort är ett krav och C- och D-körkort är meriterande.

Vad får du?
Du får fast månadslön med ett attraktivt bonussystem. Vi har redan nämnt personlig utbildningsplan och en personlig dator. Du får också ett helt gäng duktiga och roliga(?) kollegor och du får jobba med högteknologiska fordon i en spännande bransch där mycket händer just nu.

Övrigt om tjänsten

Heltidstjänst med tillträde omgående. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår. Vår verkstad ligger på Formgatan 5.

Frågor

Jimmy Andersson, platschef Katrineholm
tel: 0150-48 95 21
e-post: jimmy.andersson@arver.se

Ansökan
Ansökan skickas till: ansokan@arver.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 019-209280
Område Katrineholm
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arver.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av Scanias största privata återförsäljare och ett serviceföretag som erbjuder våra kunder en helhetslösning för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar.

Vår värdegrund bygger på förståelse, kvalitet och engagemang

Förståelse för att alla vi medarbetare har olika roller och behov samt är en del av ett sammanhang. Förståelse för företagets verksamhet och vision. Förståelse för våra kunder och deras olika behov.

Vi strävar alltid efter att leverera rätt kvalitet i allt vi gör, både när det gäller arbetet vi gör för våra kunder och arbetet vi gör för att hjälpa varandra. Vi värdesätter kvalitet i alla våra relationer.

Genom vårt personliga engagemang skapar vi förutsättningar för långsiktiga relationer och stark samverkan både med våra kunder och med våra egna medarbetare.

Arver är ett familjeföretag i fjärde generationen och startades 1919. Verksamheten är förlagd på nio orter i Mellansverige med huvudkontor i Örebro. Vi är idag ca 170 anställda och har en omsättning på ca 700 miljoner kronor.