Lastbilsmekaniker

Om jobbet

Efterfrågan av tjänster och service ökar och vi söker nu en lastbilsmekaniker till vår verkstad i Katrineholm.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som mekaniker är du en av våra viktigaste resurser, då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, alternativt erfarenhet från arbete med lätta transportbilar, bussar, fordonshydraulik eller skadereparationer. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Du bidrar med ett gott humör och hög arbetsmoral. Goda idéer till vårt förbättringsarbete välkomnas, då vi arbetar strukturerat med ständiga förbättringar.

Datorvana och datorkunskap krävs, då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon, med t.ex. SDP3 och Multi. B-körkort är ett krav och du får gärna ha erfarenhet från branschen. C- och D-körkort är meriterande. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Det här får du hos oss:
  • Anställning hos Scanias största privata återförsäljare.
  • Fast månadslön med ett attraktivt bonussystem.
  • Personlig utbildningsplan.
  • Personlig laptop.
  • Trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning.

Övrigt om tjänsten

Heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår. Vår verkstad ligger på Formgatan 5 i Katrineholm.

Frågor och ansökan

Roger Geiborg, platschef Katrineholm
0150-48 95 23 eller roger.geiborg@arver.se


Välkommen med din ansökan!


Läs mer om oss på www.arver.se
Jobbfakta
Ort
Katrineholm
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 okt

Om företaget

Arver Lastbilar är Scanias största privata återförsäljare och ett serviceföretag som erbjuder kunden en helhetslösning för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar.

Arver Lastbilar är ett familjeföretag i fjärde generationen. Verksamheten är förlagd på nio orter i Mellansverige med huvudkontor i Örebro. Vi har idag ca 170 anställda och en omsättning på ca 530 miljoner.

Läs mer på www.arver.se