Projektledare till Ab El & Säkerhet Sörmland sökes!

Projektledare till Ab El & Säkerhet Sörmland sökes!

Arbetar du som elektriker idag och vill ta nästa kliv i karriären? Har du precis avslutat en projektutbildning? Då har du hittat rätt, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare hos Ab El & säkerhet Sörmland kommer du vara med och leda och ansvara för olika projekt. Du kommer även ansvara för att ta in offerter och hantera inköp till projekten. Det kommer också innefatta personalansvar och delegera ut arbetsuppgifter. Detta är en bred roll som kommer innefatta att du får vara med i många olika delar i företaget och hjälpa dem att fortsätta att utvecklas. Placering av denna tjänst kan vara i Katrineholm eller Nyköping. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom el eller erfarenhet av branschen och vill ta klivet vidare som projektledare
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort
  • Datorvana
Meriterande:
  • Erfarenhet eller utbildning inom ledarskap
  • Entreprenadjuridik
  • Någon form av ekonomibakgrund
Personliga egenskaper:
För att du ska trivas i denna roll behöver du som person vara driven och ha viljan att utvecklas. Du behöver känna en trygghet i dig själv och i det arbetet som du gör.

Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Katrineholm eller Nyköping
Tillträde: Januari eller överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Katrineholm
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB El och Säkerhet Sörmland är verksamma på 3 olika orter och har cirka 60 medarbetare i dagsläget. Företaget utför service, underhåll och installation åt företag, privatpersoner och inom offentlig sektor. Exempel på arbetsområden är data och fibernätverk, energibesparing samt Fastighets automation.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.