Personal till återvinning av brandsläckare

Personal till återvinning av brandsläckare

Om Kunden

A-Staffing i Katrineholm söker nu personal med industrivana för uthyrning till en av våra kunder. Uppdraget är initialt sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter.

Arbetsbeskrivning

Ta hand om brandsläckare som kommer in för destruktion.
Släckaren töms på innehållet genom att man trycker av den i en utsugslang som man kopplar på släckaren.
Ventilen skruvas bort. Ventil och behållare kontrolleras mot vissa kriterier för att se om det finns delar som går att återanvända.

Arbetsuppgifter för att sköta om ett framtida reningsverk kommer att ingå.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktionsindustrin och ett krav för tjänsten är truckkort. Gods kunskaper i Officepaketet är ett krav samt meriterande med kunskaper i systemet Jeeves eller annat MPS program.

Personliga kvalifikationer

Som person behöver du vara noggrann, flexibel, samarbetsvillig och lyhörd.
Du behöver även vara stresstålig då det i perioder är högt tempo.

Ansökan

Skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av tjänsten då den kan komma att tillsättas innan annonseringstiden löper ut.

Om oss

A-Staffing är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Almega kompetensföretagen, Byggföretagen och Installatörsföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. VI erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen smt tillverkningsindustrin i södra och mellersta Sverige. A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Svensson
Email Mejla Pernilla Svensson
Område Katrineholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/