Fiber/nätverkstekniker till Katrineholm

Fiber/nätverkstekniker till Katrineholm

Dina arbetsuppgifter

Arbetar du som fibertekniker och känner dig redo för en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har jobbat några år som fibertekniker och vill fortsätta utvecklas i din roll i ett större bolag. Vår kund arbetar mestadels mot projekt inom offentliga sektorn där du kommer ha möjlighet att vara delaktig i små som stora projekt.

En vanlig arbetsdag börjar med att planera upp dagens arbete och besöka de olika kunderna för att ta fram lösningar på deras önskemål. Denna roll innebär mycket kundkontakt och du bör trivas med att fungera som kontaktperson för dina kunder. Du arbetar huvudsakligen i befintliga anläggningar med att utöka och laga fibernätverk, det kan även förekomma arbete i nyproduktion. I din roll ingår att svetsa fiber, mäta fältstyrkor och naturligtvis utföra dokumentation över allt arbete du gör.

Tjänsten är på heltid med förhoppning om ett långsiktigt samarbete. Du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat mellan 3-5 år som fibertekniker eller en liknande roll. Har du en elutbildning är detta meriterande, men ej ett krav. Du är administrativt lagd och hanterar dokumentation som en naturlig del av arbetet.

Då du har mycket kundkontakt i denna roll samt ska ta fram offerter så är det ett krav att du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift. Vår kund har krav på B-körkort, det kommer finnas servicebil att tillgå i tjänsten, som utgår från kontoret.

Vi söker dig som är intresserad av att lösa kundens problem och har ett målinriktat tänk. Du har ett stort intresse för teknik och en förståelse för hur du kommunicerar med andra personer med varierande kunskapsnivåer inom området.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Malin Ryholt på telefon 076 - 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: fibertekniker, nätverkstekniker, fiber, fälttekniker, kundtekniker, eltekniker
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 076 875 11 46
Område Katrineholm
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är verksamma i Katrineholm, Flen och Nyköping och utför total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation. De utför både projektering och installation inom el, tele, datanätverk, larm, passersystem och lås.