Hoppa till innehåll
Wise Professionals AB logotyp

Konsultbolag inom tech söker resultatenhetschef - Karlstad

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Att arbeta hos oss innebär att bidra till ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Genom att kombinera vår solida erfarenhet och kunskap från försvars- och industrisektorn säkerställer vi att verksamheter, samhällen och vårt totalförsvar står stadiga inför framtidens utmaningar.

Om rollen

I rollen som resultatenhetschef är du huvudansvarig för vår enhet inom teknikinformation vilken består av 16 teknikinformatörer. Dessa sitter dels hos oss på vårt kontor i Karlstad, dels ute hos några av våra kunder i området.

Dina arbetsuppgifter består av två huvudkomponenter i form av ledarskap och försäljning. Rollen inkluderar främst personal- och ledarskap i form av att hantera och stötta teknikinformatörerna i dess dagliga arbete. Detta genom att ha regelbundna möten och uppföljningar. Det kan också innebära att rekrytera in nya medarbetare, kompetensutveckla och föreslå utbildningar för att öka kompetensen. Rollen innehar också ett försäljningsansvar där det handlar om att bearbeta befintliga kunder, men ibland även att hitta nya potentiella kunder. Detta görs bland annat via kontinuerliga kunduppföljningar, merförsäljning och att förlänga befintliga uppdrag.

Du rapporterar till affärsområdeschefen som sitter i Stockholm och ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med övriga resultatenhetschefer, som sitter i Stockholm och Göteborg. Resor till kunder i regionen förekommer.

Du erbjuds - citat från medarbetare

”Vi arbetar med spännande teknik och ligger i framkant inom det vi gör vilket är enormt inspirerade”

”Vi är ett väldigt kompetensfokuserat bolag och vi erbjuder mycket utbildning inom bolaget, samt alternativa karriärvägar”

”Vi har en fin balans mellan arbete och fritid - vi slänger ej bara med ett fint ord, det är verkligen så på riktigt!”

Din profil

Vi söker dig som är en naturlig ledare med förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan skapa goda relationer både internt och externt. Vidare är du stabil och positiv, samt sprider energi och entusiasm till ditt team och dina kunder. Vi ser samtidigt att du är självgående, beslutsam och tar egna initiativ för att nå goda resultat.
  • Har flera års chefs- och/eller ledarskapserfarenhet
  • Har flera års erfarenhet från en säljande roll med tydligt resultat- & budgetansvar
  • Du är flytande i svenska, samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • Har hög kompetens och/eller intresse inom teknik, meriterande med erfarenhet inom specifikt teknikinformation
  • Meriterande om du har en kandidatexamen som ingenjör, teknologiekandidat eller annan relevant utbildning
  • Meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen, samt om du har ett starkt nätverk inom regionen
Om oss

Vi är en tech, lösnings- och konsultpartner som utgörs av 2100 passionerade experter som tillsammans med våra kunder arbetar med att utmana teknikens gränser för att göra skillnad. Vi står för ett helhetserbjudande som hjälper våra kunder växa på alla plan. Hela vägen från produkt- och affärsutveckling till verksamhetsutveckling och management.

Vi har idag drygt 30 kontor och finns i SV, NO och FI. Vi riktar sig mot ett flertal olika marknader så som bland annat fordonsindustrin, bank & finans, försvarsindustrin, telekom och offentlig sektor.

Har vi väckt ditt intresse?

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara några få frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Tschöp på jessica.tschop@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Wise Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlstad
Försäljning
Företagslogga