Hoppa till innehåll
Om företaget
O'Learys är en evenemangsrestaurang i stil med en kvartersbar i Boston, oavsett var de är. Vi erbjuder våra kunder en komplett upplevelse, med en kombination av sport, amerikansk mat, en väldefinierad miljö och en vänlig atmosfär med musik och andra former av underhållning. Konceptet riktar sig till ett brett spektrum av kunder, både privatpersoner och företagare. O'Learys Karlstad är även fredag och lördag en nattklubb för 18+.

O'Learys Karlstad är en del av Social Eatertainment Group tillsammans med Harrys och Sing Sing Karaoke men ingår även i Tigerholm sportsbars.

Dina arbetsuppgifter
O'Learys erbjuder dig chansen att vara med och driva restaurangens utveckling framåt, att nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kock hjälper du till att förbereda maträtter i enlighet med O'Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du samarbetar med din köksmästare i matlagningen, med disken och är delaktig i underhåll av ytor och utrustning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad kock. Tycker om att utmanas och pushas av ditt teams gemensamma framgång. Du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Känner stolthet i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och har inga problem med att bli ledd av din kökschef till att utvecklas och nå uppsatta mål. Du har inga problem med att jobba under hög stress.
Som person är du orädd, noggrann, har god samarbetsförmåga, agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor runt om dig.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Det är en heltids tjänst med placering i Karlstad. Kvällstid och helger ingår i schemat. Det är en anställning hos oss på Wikan Personal och rekryteringen sker löpande.

Hos oss får du en trygg kontakt och en närvarande och seriös arbetsgivare.

Vid ytterligare frågor och funderingar, vänligen kontakta Emma Karlsson på 054-400 31 11

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Emma Karlsson
Telefon

Om arbetsgivaren

O'Learys är en evenemangsrestaurang i stil med en kvartersbar i Boston, oavsett var de är. Vi erbjuder våra kunder en komplett upplevelse, med en kombination av sport, amerikansk mat, en väldefinierad miljö och en vänlig atmosfär med musik och andra former av underhållning. Konceptet riktar sig till ett brett spektrum av kunder, både privatpersoner och företagare. O'Learys Karlstad är även fredag och lördag en nattklubb för 18+. O'Learys Karlstad är en del av Social Eatertainment Group tillsammans med Harrys och Sing Sing Karaoke men ingår även i Tigerholm sportsbars.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sunne
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kristianstad
Bygg & Hantverk
Företagslogga