Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Värmepumps-installatör till Enwell Karlstad

Ansök nu
Om tjänsten

Vill du bli en del av vår resa mot framtiden och ingå i en snabbt växande koncern inom värmepumpsbranschen? Vi brinner att utveckla våra medarbetare och vill uppnå branschens bästa arbetsmiljö! Detta vill vi göra tillsammans med dig!

Enwell söker nu Värmepumps-Installatörer till Karlstad

För oss är det viktiga som du är och vad du kan bidra med till vår utveckling. Du kommer ingå i ett team av både erfarna personer, men också mycket medarbetare som har börjat sin resa inom branschen. Hos oss kommer du att få varierande uppgifter och både jobba i team och självständigt.

Om rollen
Som Värmepumps-installatör har du ett omväxlande arbete där du kommer att arbeta med installation av våra värmepumpar till privatkunder, men även till mindre företag/fastigheter.

Som Värmepumps-installatör kommer du även att jobba med service och reparationer av värmepumpar.


Din bakgrund

  • Vi säker dig som har erfarenhet som värmepumpsinstallatör, alternativt har du en annan liknande yrkesbakgrund och vill utvecklas hos oss i en roll som Värmepumps-installatör.
  • Körkort B
  • Vi ser det som meriterande om du har utbildning och erfarenhet från VVS-branschen exempelvis som rörmokare.


För att trivas i den här rollen bör du vara driven och självständig i ditt arbete. Du är serviceinriktad och är bra på att skapa en god kontakt med kunderna då detta är av största vikt för oss!


Mer information

Placeringsort
Karlstad

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Torbjörn Olsson torbjorn.olsson@enwell.se För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Anna Uppström, anna.uppstroem@vattenfall.com

Välkommen med din ansökan senast 11 Oktober

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. ENWELL arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

#Enwell


Om oss

ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare