Hoppa till innehåll
Uddeholms AB logotyp

Strategisk inköpare till Uddeholm AB!

Ansök nu
Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.

Är du en strategisk och analytisk person som vill bidra till företagets lönsamhet? Trivs du dessutom i en kommunikativ tjänst som präglas av långsiktiga relationer? Då kan detta vara något för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Uddeholms AB en strategisk inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Uddeholms AB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Utvecklingsmöjligheter i ett väletablerat företag
  • Kollegor med världsunik spetskompetens inom verktygsstål
  • Att få arbeta med ett väletablerat och starkt team på inköpsavdelningen
  • Stor frihet i ditt arbete att påverka processer och beslut
Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare hos Uddeholm har du strategiskt ansvar för ett eller flera inköpsområden och är med och utvecklar inköpsprocessen samt försörjningskedjan. Du arbetar tätt med kollegor på inköp, såväl på operativa som strategiska avdelningen, samt är en viktig länk gentemot företagets leverantörer. Arbetet innebär även:
  • Analysering av våra behov i samverkan med intern kund, och gemensamt med detta kunna utarbeta kravbild och underlag
  • Utveckla mer hållbara försörjningsalternativ
  • Analysering av leverantörsmarknaden
  • Att förhandla och skriva avtal
Vi söker dig som:
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare och som har en förståelse för affärer. Det ses även som meriterande ifall du även har en akademisk utbildning inom området teknik, ekonomi, logistik eller motsvarade. Detta är däremot inte ett krav då vi värdesätter personliga egenskaper och erfarenhet högt till denna tjänst.

För att trivas i rollen som strategisk inköpare ser vi att du har en kommunikativ förmåga där du trivs med att utveckla långsiktiga relationer. Din kommunikativa förmåga visar sig även bland andra kollegor, såväl på inköpsavdelningen som utanför, där du trivs med att samarbeta med andra. Du trivs även med att arbeta kreativt för att finna de bästa lösningarna som bidrar till företagets lönsamhet.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat, både vad gäller tal och skrift. Har du kunskaper i tyska är detta meriterande.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hagfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Rebecka Permestam
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare