Hoppa till innehåll
Swedala logotyp

Swedala Tak - Franchisetagare, Karlstad/Norra Värmland

Franchisetagare till Swedala Tak - ett stabilt sätt att vara sin egen


Drömmer du om fördelarna med att vara din egen men samtidigt ha tryggheten i att ha en stor aktör som stöttar och hjälper dig framåt? Skapa en lönsam karriär och en friare vardag i en bransch som aldrig står still och där miljön är i fokus.

Idag renoveras det tak för ca 8 miljarder per år och solcellsmontage för 5,5 miljarder. Tak är en stabil produkt då det är något man helt enkelt behöver byta med jämna mellanrum och solpaneler är en produkt som blir mer självklar för varje år för de flesta villaägare. Du kan känna dig trygg med att ingå i ett etablerat välfungerande koncept.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett helhjärtat engagemang och starkt eget driv. Kanske driver du eget bolag idag eller arbetar som säljare/projektledare och är nyfiken på möjligheten att driva din egen verksamhet. I korthet letar vi dig som:
  • gillar att vara ute på fältet och skapa relationer.
  • är driven och gillar att samarbeta i ett nätverk.
  • har intresse av bygg och hemmafix.
  • är en duktig säljare som triggas av att uppnå mål.
Om tjänsten:
Ditt fokus som franchisetagare är att sälja och leverera takbyten och solcellsinstallationer. Övriga arbetsuppgifter finns centralt på servicekontoret och det är kundmottagning, kundtjänst, uppföljning, förhandling av avtal, framställning av säljmaterial, systemutveckling, produktion och marknadsaktiviteter. 70 procent av tjänsten handlar om kundkontakter och övrig tid är som arbetsledare med att skapa relation och trivsel bland dina takläggare.
  • Du är synlig i ditt distrikt - lappar lådor, sätter upp skyltar, knackar på i områden angående kontroll av tak och gör hembesök.
  • Du sköter löpande kommunikation och offerter.
  • Du ser till att du har jobb åt dina takläggare, oavsett om de är underentreprenörer till dig eller dina anställda.
  • Du jobbar i ett koncept där franchisetagarna har exklusiva distrikt och därför inte konkurrerar med varandra.
Ta chansen till en spännande och mångsidig framtid som franchisetagare på Swedala Tak. En fördel är att investeringsbehovet är litet - du behöver inga egna lokaler eller lager och inga maskiner. Det du behöver är bil, dator och telefon.


Kontakt

Infinity är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Anton Fredriksson på Infinity, 070-3115159 eller Mårten Näsvall på e-post, marten.nasvall@infinityhr.se.


Välkommen med din ansökan genom att använda formuläret nedan. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedala Tak är en nationell kedja som byggs upp av lokala företagare, våra takmästare. Takmästarna arbetar i en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsprocess som erbjuder kunden totalentreprenad och en tryggare tak-affär. Våra takprojekt präglas av kommunikation, ordning och reda, hög säkerhet och god arbetsmiljö. Swedala Tak är redan ett av Sveriges största takläggningsföretag och målsättningen är en fortsatt kraftig tillväxt under de kommande åren.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare