Hoppa till innehåll
Svea Solar Sweden logotyp

Installationselektriker

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar Som en naturlig följd av vår hypertillväxt , söker vi nu vår nästa elektriker till vår Hub i Karlstad!

Arbetar du idag som elektriker och söker din nästa utmaning? Vill du ha en utvecklande roll med stort eget ansvar? Och vill du, likt oss, rädda denna planet? Då kan du vara vår nästa kollega!

Rollen som elektriker hos oss
Rollen som elektriker ger dig en varierande vardag där du är ansvarig elektriker i installationer av solcellsanläggningar, batterier och laddstolpar. I rollen arbetar du inte uppe på våra kunders tak, utan rollen innebär till största del av inkoppling av systemen i fastighetens elcentral. I denna tjänst arbetar du mot våra privatkunder.

Andra arbetsuppgifter i din roll är att:
  • Kundkontakt och planering i samråd med områdeschef.
  • Felsökningar.
  • Följa arbetsmiljöplan.
  • Utföra isolationsmätning, kontinuitetsmätningar och andra typer av kontroller som ingår i "kontroll före idrifttagning" samt ifyllande av egenkontroller.
  • Hantera internt CRM system samt solarEdge.
Vem är du?
Du motiveras av en vardag där teamwork varvas med självständigt arbete, och känner att det här med solceller och förnyelsebar energi är spännande! Vi tror att du trivs i en roll med kund och kvalité i fokus. För att lyckas i rollen ser vi även att du:

Har en grundläggande el-utbildning samt minst 1 års erfarenhet som elektriker
Har ECY-certifikat
Behärskar svenska och engelska
Har B-körkort för manuell bil

Och det mest självklara - du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi!

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?


Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du behöver inte skriva ett personligt brev då vi istället använder oss utav vår kollega Hubert som är en ai-robot! Hubert bjuder in dig till en chat-intervju för att lära känna dig bättre direkt efter att du skickat in din ansökan - coolt va!

Läs mer om Svea Solar här.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Vi gör bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

#LI-AB1
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare