Hoppa till innehåll
Vad kommer du arbeta med?

I rollen som servicetekniker utgår du ifrån Sulzers servicecenter i Karlstad och arbetar emot kunder och anläggningar inom Värmland. Servicecentrets kunder är framförallt inom vatten- och avlopp men även vissa industrier. Du blir en del av ett serviceteam och samarbetar nära med våra kollegor inom Sulzer. Du kommer arbeta med service, felsökningar och reparationer i verkstadsmiljö och ute på fält, både från Sulzers sortiment och andras fabrikat. Utöver det tekniska arbetet så har du löpande dialog med kunder samt arbetar med administration i det interna systemet. Mer konkret arbetar du med:

- Service, reparation och underhåll inom mekanik och el ute på anläggningar och i verkstadsmiljö
- Felsökning samt montage och driftsättning av pumpar/omrörare och automatik
- Support och rådgivning emot kund
- Övrig administration som förekommer i arbetet (rapportering, planering, dokumentation etc.)

Kompetenskrav

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:

  • Erfarenhet från mekaniskt arbete, exempelvis som mekaniker, servicetekniker, underhållstekniker eller drifttekniker
  • Erfarenhet av felsökning inom el är meriterande
  • Kunskaper inom styr-och reglerteknik är meriterande men inget krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-Körkort
Vem är du?
Vi söker dig som är tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Du är även flexibel i ditt arbetssätt och kan anpassa dig efter förändrade förutsättningar. Som person är du lösningsfokuserad och ser till att det alltid blir rätt i slutänden för kunden. Du trivs lika bra med att vara ute hos kund som att utföra arbete i vår egen verkstad.

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Sulzer Pumps Sweden AB med OnePartnerGroup. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se
Sulzer Pumps Sweden AB (Karlstad) logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
http://www.sulzer.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Örebro stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Kristinehamn
Bygg & Hantverk
Företagslogga