Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagerpersonal till härligt team hos My Perfect Day

Ansök nu
Är du intresserad av ett extrajobb på ett familjärt lager i sommar? Du har hittat rätt!

Information om uppdraget:

Vår partner är ett väletablerat eventbolag. I Karlstad har de sitt showroom, lager och kontor och där har de nu behov av ytterligare personal. I dina arbetsuppgifter ingår orderplock till kunder och mottagning av varuleveranser. Passen är fördelade över vardagar och föreligger oftast mellan kl: 08:00-17:00.

Du kommer att ingå i en pool med konsulter som anger sin tillgänglighet och blir inbokad på pass utifrån lagrets behov, för att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna vara redo att hoppa in med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller ökad efterfrågan. Vi söker dig som söker extrajobb och är medveten om att antal arbetspass per vecka kan variera till följd av varierande prognoser

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute på lagret.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student på minst 50% eller som har ett annat jobb på minst 50%. Vi ser att du har ett flexibelt schema och att det går att kombinera dina studier/arbete med ett jobb på dagtid.

Som person är du glad och trivs med en familjär arbetsplats och är noggrann i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom handel/lager ses det som meriterande men är inget krav. Det viktiga är att du har en positiv inställning och vill jobba. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta platserna så fort vi hittat rätt kandidater, så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

My Perfect Day är en webbshop där du hittar dekorationer och detaljer för bröllop, kalas, baby shower, dop och alla andra festliga tillfällen!

My Perfect Day älskar att inspirera och inspireras - därför har de tagit fram deras stora inspirationsarkiv där du hittar allt från pyssliga DIY-idéer och kalastips till nedladdningsbara checklistor och budgetmallar inför bröllopet!

Visionen är att bli Nordens ledande butik inom dekorationer och tillbehör för fest, kalas och bröllop. De brinner för att ständigt hitta nya produkter som passar in i sortimentet och som kan göra din speciella dag till en perfekt dag!

My Perfect Day - Let's Make A Good Day Perfect!

Sökord: Lager, Extrajobb, Showroom, Event, Dekoration

Sökord: Lager, Extrajobb, Showroom, Event, Dekoration
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare