Yrkesarbetare – Mark & Anläggning

Yrkesarbetare – Mark & Anläggning

Vi söker dig som har erfarenhet av mark och anläggning. Som person bör du ha god förståelse för hur en byggarbetsplats fungerar och har kunskaper om de vanligast förekommande arbetsmomenten i ett anläggningsprojekt. Du arbetar efter uppsatta mål, riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund.

Som anläggare ska du vara noggrann, skärpt, strukturerad och självgående. Du tar eget ansvar och samarbetar med övriga i projektet. Viktigt är också att bidra med trivsel och glatt humör. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med varierande uppgifter som förekommer vid markarbeten såsom schaktning, rörläggning, finplanering och återställning. Ibland medverkar du vid grundläggningsarbete av hus. Du hanterar en laser och förstår att läsa ritningar.
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Vi tror att du har yrkesbevis eller erfarenhet inom yrket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.
  • Krav, körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Om du har genomgått kurser inom arbete på väg, rörläggning, heta arbeten, m.fl.
Övrigt
  • Chans att växa internt inom bolaget
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickas till pererik.edhlund@sten-vag.se alternativt via knappen "Ansök nu"!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD, Per-Erik Edhlund tel. 070-600 89 00.

För mer information om företaget se www.sten-vag.se
Mer info
Kontaktperson Per-Erik Edhlund
Telefon 070-600 89 00
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sten-vag.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen, www.sveah.se . Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län. Hos oss jobbar ca. 100 anställda.