Betong/Armerare

Betong/Armerare

Vi söker dig som har erfarenhet av betongarbeten och armering. Som person bör du ha god fysik, vara noggrann och arbeta strukturerat med en positiv inställning. Du arbetar efter uppsatta mål, riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund. Du har lätt att se problem och hittar snabba bra lösningar.
Vi ser att du är engagerad och brinner för detta, du är lika lyhörd som du är kommunikativ med din grupp som med kunderna. God service och god framförhållning ser du som en självklarhet.

Tjänsten innebär ett fritt och omväxlande arbete utomhus. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med betong/armering och tillhörande uppgifter såsom gjutning, armering, ritningsläsning, slipning av betonggolv mm
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Du har ett par års erfarenhet av arbeten som Betongarbetare/armerare
  • Krav, körkort B
Meriterande
  • Har du även erfarenhet av träarbete och kan tänka dig arbeta med detta, ser vi det sompositivt. Du kanske hellre vill komplettera med mark och anläggningsarbeten för att få rotation och omväxling i din sysselsättning.
  • Du har tidigare jobbat på större byggen med erfarenhet av storform
  • Meriterande om du har "heta arbeten"
Övrigt
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan skickas till pererik.edhlund@sten-vag.se alternativt via knappen "Ansök nu"!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD, Per-Erik Edhlund tel. 070-600 89 00.

För mer information om företaget se www.sten-vag.se
Mer info
Kontaktperson Per-Erik Edhlund
Telefon 070-600 89 00
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sten-vag.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län. Hos oss jobbar ca. 100 anställda.