Konstprojekt - Extrajobb. Modeller sökes till tavla (plats: Karlstad) 🎞, Lön: 500 kr

Konstprojekt - Extrajobb. Modeller sökes till tavla (plats: Karlstad) 🎞, Lön: 500 kr

Björn heter jag och jobbar som konstnÀr. Jag annonserade tidigare och fick mÄnga svar, men vÀldigt fÄ kunde tÀnka sig att komma till Karlstad. SÄ dÀrför söker jag igen, men denna gÄng söker jag bara er som kan tÀnka sig att komma till Karlstad och fotograferas.

Jag Àr stÀndigt i behov av tjejer/kvinnor som kan tÀnka sig att vara modell till mina tavlor. Det gÄr till genom att vi ses och att jag tar kort pÄ dig. Korten anvÀnder jag sedan som referens nÀr jag mÄlar. Det brukar ta mellan 1-3 timmar, beroende pÄ vilken plats som korten tas.

Jag fotar mest portrÀtt inomhus, och utomhus fotar jag mest pÄ sommaren. SÄ om ni Àr intresserade sÄ kan det lika gÀrna ske i sommar. Jag har ingen deadline och Àr som sagt var alltid i behov av att fota nya bilder.

Du behöver inte ha nÄgon tidigare erfarenhet. som modell. Jag vill att ni ska vara mer eller mindre osminkade nÀr jag fotar er. Tavlorna kommer vara lite Ät det melankoliska hÄllet.

ErsÀttning ges pÄ 500 kr (kan ev bidra med lite till om resan Àr lÄng).

Tveka inte att höra av er om ni har nÄgra frÄgor.
Mer bilder pÄ min konst finns pÄ min instagram: bjorn_art

HÀlsningar Björn.

Yrkeskategori: Konstprojekt, deltid.
LĂ€n: VĂ€rmlands

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Konstprojekt, VÀrmlands lÀn

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: https://www.statist.se/jobs/modeller-sokes-till-tavla-plats-karlstad?&r=131
Mer info
OmrÄde Karlstad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anstÀllning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.