Bemanningsansvarig, Soodia AB, Karlstad

Bemanningsansvarig, Soodia AB, Karlstad

Vill du vara med att bidra till att korta ner väntetiderna inom vården? Tycker du om att planera och är en fena på att få andra att trivas? Lockas du av att få arbeta i en expansiv och platt organisation där du får stora möjligheter att påverka din vardag? Nu har du chansen!

Om tjänsten
Som bemanningsansvarig på Soodia AB så kommer du i huvudsak att arbeta med rekrytering och planering samt ha kontakt med röntgensjuksköterskor för olika konsultuppdrag. I din roll kommer du att samarbeta nära dina kollegor på kontoret så som bemanningsansvariga, kundansvariga, chefer, administratörer och ekonomiassistent. För att kunna möta marknadens stora behov av företagets tjänster behöver vi nu utöka vårt team. Placeringsort är Karlstad och du rapporterar till VD och vice VD.

I din roll som bemanningsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Rekrytering
-Schemaplanering
-Samtal, mailkontakt med anställda
- Matchning och problemlösning
- Avstämningar med konsulter

Tjänsten som bemanningsansvarig är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Start är enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av bemanning/ledarskap eller en bakgrund inom vården. Om du har en bakgrund som röntgensjuksköterska är det ett stort plus. Har du även kompetens från ekonomi eller försäljning så är det meriterande.

Vidare ser vi att du är empatisk och har en naturlig fallenhet för att skapa relationer med konsulterna och tar fullt ansvar för att de ska trivas bra på jobbet. För att lyckas i rollen är du driven, engagerad och ansvarstagande. Besitter du en grundtrygghet och har lätt för att ta beslut? Är du dessutom prestigelös och har nära till skratt? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Soodia AB
Soodia är Sveriges enda renodlade kökortningsföretag inom radiologi. Vi arbetar mot ett mål gemensamt med regionerna: kortare väntetider inom vården. Behovet av att korta ned väntetider är större än någonsin, och att kunna göra det med den utrustning & lokaler som redan finns i regionens ägor innebär lägre kostnader, högre kvalité och större trygghet för patienterna.

Genom lyhördhet och korta vägar till beslut kan vi se till att personalen har de absolut bästa förutsättningarna för att ha en god arbetsmiljö och därmed kunna utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt.

För oss är det viktigt att du mår bra och vårt största fokus är dig som anställd. Du erbjuds därför bland annat friskvårdsbidrag och friskvårdstid, samt har hos oss goda utvecklingsmöjligheter för framtiden.

Varmt välkommen till oss på Soodia!

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2023-04-03. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Bemanningsansvarig, konsultansvarig, vård, vårdpersonal, administratör, ledare, sjuksköterska, röntgensjuksköterska, röntgen, radiologi, undersköterska, Värmland, Karlstad, Adecco

Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!