Hoppa till innehåll

Rexel söker Filialchef till Karlstad

Vi brinner för en hållbar framtid

Vårt sätt att bidra till det är genom elektrifiering. Varje dag, i mer än 20 länder runt om i världen, guidar vi kunder genom utmaningar i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma och säkra. Och inte minst, mer energismarta, ekonomismarta och miljösmarta. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld redan idag. Vill du vara med på denna resa och drivs du av affärer och ledarskap så kan det här vara en roll för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Rexels fortsatta framgång. Du har ett helhetsansvar för filialen i Karlstad vilket innebär en kontinuerlig utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, marknadsföring och inte minst medarbetare. Tillsammans med säljteamet har du en nära och kontinuerlig kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt område. Genom ett gott ledarskap och affärsmannaskap med fokus på kvalitet och resultat, uppnår ni tillsammans en ökad närvaro hos kund. Som Filialchef har du personalansvar för 6 medarbetare. Du rapporterar till Regionchefen Väst och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att utveckla försäljning och leda och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om marknaden, konkurrenter och att du har ett upparbetat och relevant nätverk. Du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel, samt grundläggande kunskaper inom ekonomi, det är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Personliga egenskaper

För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra, både internt och externt. Du är lyhörd både för våra kunders och medarbetarnas olika behov. I din ledarroll så drivs du av att motivera och utveckla dina medarbetare. Du anstränger dig för att leverera lösningar och bidrar ofta med nya idéer och angreppssätt i frågor kopplat till både medarbetar- och kundnytta. Du har en förmåga att gå från ord till handling som leder till goda resultat och alltid med kundens behov och nytta i fokus. Du har örat mot rälsen och håller dig ständigt uppdaterad om utvecklingen på marknaden och närliggande branscher. Som person är du positiv och framåtlutad och räds inte att ta dig an en utmaning, eller två. Du är strukturerad och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förändringsarbete och vana vid att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag, vi har även en partner för företagshälsovård. Vi genomför årligen olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är något vi brinner för och genom vår 'Rexel Academy' eller andra utbildningssatsningar får alla medarbetare tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling.

Hör av dig!

Är du vår nya Filialchef? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller oss på Rexel är du varmt välkommen att kontakta rekryterande regionchef väst Martin Härröd som du når på telefonnummer 072-7409042
Rexel Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se
http://www.rexel.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Karlstad
Försäljning
Företagslogga
Karlstad
Försäljning
Företagslogga