Arbetsledare

Arbetsledare

Arbetsledare till växande företag

Är du en trygg och självgående ledare med stort fokus på service? Är du en problemlösare som är både händig och teknisk? På uppdrag av kund söker vi nu en ledare som vill växa och ytterligare utveckla verksamheten här i Värmland. Vi erbjuder en tjänst med stor frihet att styra under eget ansvar i ett företag där det finns goda möjligheter att utvecklas vidare.

Vi är ett bolag som verkar över hela Sverige för att serva våra kunder inom bland annat fastighetsbranschen. Vi värnar om våra medarbetare som var och en är avgörande för att fortsätta göra skillnad hos våra kunder och erbjuda dem bästa möjliga service.

I rollen som arbetsledare är du ytterst ansvarig för vår verksamhet i Värmland. Du leder samt har personalansvar för en arbetsgrupp om 8-25 personer. Du ansvarar även för leverans, budget och viss merförsäljning. Det ligger stort fokus på att sköta den dagliga leveransen, utvecklingen samt planeringen av verksamheten på kort och lång sikt. Du rapporterar till produktionschefen.

Mer information om tjänsten lämnas vid eventuell intervju.

Ort:
Karlstad

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
27:e september 2018. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Vem är du?

Vi tror att du kommer trivas att arbeta i en verksamhet som präglas av påhittighet och entreprenörskap och har förmågan att utmana och driva verksamheten framåt. Vi söker dig som tidigare har jobbat i ledande roll. Gärna med dokumenterad erfarenhet av att starta upp nya projekt med goda resultat. Du har god förståelse för affärer och nöjda kunder, arbetsledning och arbetsplanering.

För att lyckas i rollen är du:
  • Självgående och drivande i ditt dagliga arbete
  • Erfaren inom servicebranschen
  • Trygg, tydlig och kommunikativ som ledare
  • En lagspelare med en god administrativ förmåga
  • Kund- och serviceinriktad med en god problemlösningsförmåga
  • En teknisk och händig person
B Körkort krävs

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsdrift.

För kontakt:
Helena Skårsjö | helena.skarsjo@randstad.se | 076-345 09 88
Mer info
Kontaktperson Helena Skårsjö
Telefon 076-3450988
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.