Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Projektledare till ShortLink

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Rebecka Permestam
Email
Ansök nu
Vill du vara med driva framtidens utveckling av spännande högteknologiska lösningar och avancerade elektrotekniska system? Då kan tjänsten som Projektledare hos ShortLink vara något för dig! ShortLink är ett starkt kompetenscenter för elektroniklösningar och en ledande aktör inom utvecklingen av lågenergiteknik för trådlös kommunikation och portabla produkter. Nu står de inför nya spännande projekt och behöver stärka sitt team ytterligare.

Vänta inte med din ansökan då vi jobbar med löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ShortLink en Projektledare. ShortLink-gruppen består av två systerföretag - ShortLink AB som fokuserar på R&D och ShortLink Compliance AB som ägnar sig åt testverksamhet i sitt eget testcenter. På ShortLink tillhör du en arbetsgivare som besitter över 25 års erfarenhet av RF ASIC, Mixed-Signal ASIC Design, FPGA Design, Embedded System Design, Anpassade Antenner, Silicon IP och mer inom området. De jobbar ständigt för att vara den självklara leverantören och för att skapa den mest optimala lösningen för varje enskilt uppdrag. De brinner för kvalitet och varje detalj är avgörande. De är även ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ShortLink. Alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En utvecklande roll där du både kommer att få ta del av, samt att få dela med dig av värdefulla erfarenheter inom arbetsteamet
  • En roll där du får vara drivande i utmanande och varierande projekt inom en mycket spännande bransch
Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du vara drivande i utvecklingsprojekt inom diskret hård- och mjukvaruutveckling och egna IC-kretsar. Du får ta ett brett ansvar som sträcker sig från idé och förstudie till systemering, testning och färdigutvecklad produkt. Du ansvarar över:
  • Befintligt projektteam där du säkerställer att tidsplaner och specifikationer efterföljs med rätt resurser
  • Löpande problemlösning under arbetets gång
  • Kommunikationen med kunder, underleverantörer och andra samarbetspartners, som även ofta är internationella
  • Projektens löpande utvärderingar, där du ser över framstegen och kvalitetssäkringen på befintligt arbete
Vi söker dig som:
Har en examen inom IT, teknik eller motsvarande som kan anses som likvärdig. Antingen har du även haft en roll som projektledare inom IT och teknik, alternativt har längre dokumenterad inom området och vill ta nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT och teknik som gjort att du byggt dig en mycket stadig grund inom området, samt att du är väl insatt i både hård- och mjukvaruutveckling.

För att trivas i rollen tror vi även att du trivs med ett dynamiskt arbetssätt vad gäller att ta initiativ till att driva projektet framåt, samtidigt som du är lyhörd till berörda personer och dess kunskap i din omgivning. Du är även kommunikativ, social och vägledande där du kan fungera som en hjälpande hand för ditt projektteam.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad eller Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Data & IT
Företagslogga
Hagfors
Industri & Anläggning
Företagslogga
Linköping
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlstad
Data & IT
Företagslogga
Karlstad
Data & IT
Företagslogga