Nu söker vi efter flera Nätverkstekniker till spännande tjänst!

Nu söker vi efter flera Nätverkstekniker till spännande tjänst!

Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill utvecklas inom främst nätverk och konfiguration. Du och ditt team övervakar och underhåller nätet hos många viktiga företag runt om i landet. Urvalet sker löpande och du är välkommen att starta omgående så sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Som nätverkstekniker hos vår kund kommer du ingå i ett team där ni jobbar 3-skift eftersom driften är öppen 24/7 hela året vilket innebär att du kommer att ha ett rullande schema med dags-, kvälls- och nattpass.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Fortsätta att bygga din kompetens inom Nätverk, konfiguration och support.
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett bolag som hoppas att du är kvar på lång sikt och fortsätter växa in i nya roller internt
  • Börja på ett tryggt företag med härlig laganda
Arbetsuppgifter
  • Drift och Övervakning av olika företags router
  • Vara en supportfunktion till kunder och kollegor
  • Nära kontakt med kunder och intressenter
Vi söker dig som
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik/Nätverk och gärna något års erfarenhet inom området
  • Arbetat med routing och switching
  • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift
Här är det också meriterande med erfarenhet av nätverksövervakning och incidenthantering, men din ambition, personlighet och tankesätt är lika viktigt för denna rollen.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är problemlösande och serviceinriktad. Du är en lagspelare som sprider god energi omkring dig till både kollegor och kunder.

För samtliga kandidater i slutfas kommer vi att stämma av belastningsregister. Även svenskt medborgarskap krävs.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: jesper.wingqvist@pn.se

Sökord: nätverk, nätverkstekniker, nätverksspecialist, network, network specialist, network technician, technician, tekniker, nätdesign, nät, nätarkitekt

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Jesper Wingqvist
Email Mejla Jesper Wingqvist
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!