Nätverkstekniker till välmående teknikföretag

Nätverkstekniker till välmående teknikföretag

Vill du arbeta på en arbetsplats där dina tekniska kunskaper kan göra oerhörd skillnad? Då är denna annons för dig! Ditt gedigna teknikintresse och dina tidigare kunskaper kommer bidra till samhällsnytta och du kommer göra skillnad på riktigt!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
Vårt kundföretag tillhör du en arbetsgivare som ligger i framkant för tekniken i samhället. Det är en mycket spännande arbetsgivare som gör skillnad för många i samhället - och nu finns det en chans att bli en del av dem! Förutom detta erbjuds du även andra goda förmåner.

Arbetsuppgifter
Som nätverkstekniker hos vårt kundföretag kommer du arbeta med att implementera och serva mjukvara. Du finns till hands för att lösa problem och jobbar med uppdateringar inom Linux och nätverk. Arbetet sträcker sig brett mellan;
  • Installera och sätta upp databas
  • Konfiguration
  • Att köra script
  • Upprätta dokumentation
Då även felsökning kommer vara en del av dina arbetsuppgifter är det därför viktigt att du har god kunskap och förståelse inom detta samt kan kommunicera med andra inom området. Din roll som nätverkstekniker innebär även ett nära samarbete med både kundföretagets utvecklingsteam och företagets egna kunder.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området av Linux och Nätverk och vill fortsätta utvecklas inom det. Som person är självgående och initiativtagande och driver ditt eget arbete framåt. Du är även social och kommunikativ då mycket av ditt arbete även kommer vara i samarbete med andra.

Du besitter även en noggrannhet, har ett öga för även de minsta detaljerna och arbetar utifrån precision. Till detta är du även kreativ och kan se lösningar istället för problem. Utöver detta har du flytande svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift.

START: Augusti eller efter överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist, info@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Jesper Wingqvist
Email Mejla Jesper Wingqvist
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!