Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du intresserad av att jobba i ett teknikintresserat gäng med kunniga specialister, där du får ett varierat arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Då läser du rätt annons! Som Kvalitetsingenjör hos AFRY får du en inblick i olika områden, en variation på uppdrag och en möjlighet att själv utvecklas åt det håll du vill!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för AFRYs räkning en Kvalitetsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Kvalitetsingenjör kommer du arbeta med att definiera, dokumentera och underhålla produktkrav. Du ansvarar även för riskhanteringsdokumentation och se till att konstruktion och arbetsplats bedöms utifrån potentiella risker. Utöver detta innebär arbetet även att:
  • Se till, tillsammans med teamet, att produkter uppfyller gällande standarder, krav och föreskrifter
  • Arbeta med externa företag för att certifiera produkt/komponent mot definierade standarder
  • Stöd verifierings- och valideringsaktiviteter
  • Håll dig uppdaterad om förändringar i regelverk och standarder
Arbetet sker i Ludvika men din bas är i Karlstad.

Vi tror att du som söker har
  • Lämplig utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning maskinteknik eller motsvarande, alternativt erfarenhet av liknande kvalitetsarbete inom industrin
  • Har självständigt jobbat utifrån regelverk och standarder
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
AFRYs vision är "Making future" vilket genomsyrar hur de jobbar och vilka personer du kommer att samarbeta med. De är övertygande om att förändring sker när modiga personer möts.

Därför tror vi att du är en person som gillar utveckling och vågar ta dig an nya utmaningar. Förutom ditt öga för detaljer är du driven, ansvarstagande samt besitter god kommunikativ förmåga för att rapportera kvalitetsrelaterade ärenden. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.

START: Enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad/Ludvika
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Rebecka Permestam
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare