Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ingenjörer och konstruktörer - Se hit!

Ansök nu
Vill du arbeta inom el-, mek- eller automation, och är på jakt efter nya, spännande utmaningar? Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet är du varmt välkommen att connecta med oss för att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten. Skicka in ditt CV så hjälper vi dig gärna vidare i jakten på ditt drömjobb!

Information om tjänsten
Professionals Nord har ett brett kontaktnät och våra företag är i ständigt behov av juniora och seniora konstruktörer och ingenjörer. Därför söker vi dig som är redo för nästa utmaning i karriären. Du kommer få möjlighet att arbeta med både små och stora företag i olika projekt där du får vara med från start till mål. Tillsammans med kollegor över olika discipliner använder du din tekniska kunskap för att lösa problem och effektivisera arbetet.

Arbetsuppgifter
Bland annat kommer arbetet bestå av kalkylberäkningar och att arbeta fram tekniska underlag. Du kommer även ansvara för konstruktion och idrifttagning för olika projekt.

Vi söker dig som
  • Är utbildad elkonstruktör, mekanikkonstruktör, automationsingenjör eller liknande
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Innehar B-körkort
Har du dessutom några års arbetslivserfarenhet av processindustrin eller motsvarande område ses detta som meriterande. Vi har dock många olika öppningar och vill gärna komma i kontakt även med nyexaminerade. Så tveka inte på att ansöka!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Rebecka Permestam
Email
Område
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare