Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Eventpersonal till Karlstad CCC!

Är du en person som brinner för service och älskar att träffa nya människor? Då kan du vara helt rätt för denna tjänsten hos Karlstad CCC! Vi söker flera duktiga personer som ser värdet i ett flexibelt extrajobb där man arbetar på olika event.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Karlstad CCC flera personer till olika event. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Karlstad CCC.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
  • Dryga ut kassan genom ett fantastiskt kul jobb
  • Träffa nya, spännande människor
Arbetsuppgifter
  • Servering
  • Uppdukning & avdukning
Vi söker dig som
Vi söker dig som är social, framåt och som trivs i sociala miljöer. Vi tror även att du har lätt för att ta egna initiativ, har ett öga för detaljer och som jobbar för att leverera ett bra värdskap för gästerna. Vi ser gärna att du är van vid service och det är även önskvärt ifall du har tidigare erfarenhet av servering.

Vi arbetar med löpande urval - skicka in din ansökan redan idag!

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Jesper Wingqvist
Email
Område
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare